20/03/2018

DE-puntenspaaractie Lionsclub Coevorden-Dalen krijgt vervolg.

Vorig najaar is de Lionsclub Coevorden-Dalen een DE-punten spaaractie gestart, wat onderdeel was van een landelijke Lionsclubactie, door de consumenten te vragen Douwe Egberts punten te sparen en deze te deponeren in de DE-zuilen.

Deze actie was weggezet bij de 2 Jumbo filialen in Coevorden en bij de Plus in Dalen, waar de 3 DE-zuilen waren geplaatst.

Het resultaat is overweldigend. Totaal zijn er uit de 3 zuilen 195.061 punten opgehaald. Doordat Douwe Egberts dit aantal met 15% heeft verhoogd zijn we uiteindelijk gekomen op 224.320 punten. Dit aantal gespaarde punten heeft 439 pakken koffie opgeleverd. Deze 439 pakken koffie zijn halverwege januari dit jaar door de President en een bestuurslid van de Lionsclub Coevorden-Dalen overhandigd aan de voedselbank in Coevorden. Een ontzettend mooi resultaat, wat inhoud dat deze DE-punten spaaractie dit najaar zeker een vervolg gaat krijgen.