Op zondag 1 november 2020 zouden wij als Lionsclub Coevorden voor het negentiende jaar op rij de Stamppotrally organiseren. Helaas zijn wij als gevolg van de begrijpelijke landelijk genomen Corona maatregelen genoodzaakt de rally dit jaar van de kalender te halen.

Jammer voor deze mooie uitdagende rally dag. Maar nog veel spijtiger voor het door ons gekozen goede doel. Dit jaar hadden we gekozen voor Stichting Kinderkamp Zuid-oost Drenthe.

Op verzoek van enkele deelnemers stellen wij eenieder in staat om toch een donatie te doen voor het goede doel. Deze kan voldaan worden op de volgende rekening:

NL 68 ABNA 0464 8060 70 ten name van Lionsclub Coevorden o.v.v. donatie goed doel Stamppotrally.

Wij vertrouwen op ieders begrip. Wij zullen als Lionsclub ons uiterste best doen indien de omstandigheden het weer toelaten om alsnog een negentiende Stamppotrally te gaan organiseren.

Alvast dank.

Namens Lionsclub Coevorden – Dalen