Op zondag 5 november 2017 organiseert de Lionsclub Coevorden voor het zestiende jaar op rij de Stamppot rally. Wij zullen als Lions club ons uiterste best doen voor de deelnemende equipes weer een interessante rit te maken.

De netto opbrengsten zullen worden gestort in het Fonds van de Lions Club Coevorden, waar jaarlijks meerdere goede doelen uit gesponsord worden. Een overzicht van sponsorbedragen en doelen staat vermeld op onze website www.lionscoevorden.nl .

Wij stellen het zeer op prijs dat u aan onze rally gaat deelnemen in een fraaie oldtimer, cabrio, of andere ludieke automobiel, maar voorop staat deelname, dus u bent ook van harte welkom in uw voor dagelijks gebruik bestemde wagen.

Het programma zal nader bekend gemaakt worden, maar in verband met het hoge aantal deelnemers en op verzoek van deelnemers, hebben we besloten de starttijden te vervroegen, zodat tijdiger gefinisht kan worden als het nog enigszins licht is. De eerste starttijd zal 10.00 uur zijn. Welkom vanaf 9.15 uur.

De START is in ieder geval bij de Europagarage te Coevorden en de FINISH traditiegetrouw in ’t Oelnbret in Dalen.

Het aantal deelnemende equipes bedraagt maximaal 60. Een equipe mag bestaan uit ten hoogste 2 deelnemers (meerijders na overleg toegestaan). De kosten voor deelname aan de rally bedragen € 125,= per equipe van 2 personen, bij voorkeur uiterlijk 15 oktober te storten op de volgende rekening:
Bankrekening NL68 ABNA 0464.80.6070
ten name van Lionsclub Coevorden
o.v.v. Stamppotrally en deelnemernaam.

In deze deelnamekosten zijn begrepen:

• ontvangst met koffie en krentewegge
  • eenvoudige lunch onderweg
  • uitgebreid stamppotbuffet na afloop
  • rally schild (collectors item) en routeboeken

Namens Lions Club Coevorden – Dalen / Pim Dijkema en IJmert de Vries

Voor de uitslag van de stamppotrally 2017 klikt u hier